로고

Website Under Construction
아파트핀
로그인 회원가입
자유게시판

انواع نبشی

페이지 정보

profile_image
작성자 Melaine
댓글 0건 조회 6회 작성일 24-09-24 07:25

본문

1. نبشی آلومینیومی
این محصول، از سایز 10*10 تا سایز 100*100 میلی‌متر و در انواع خام، رنگی، آنادایز شده و آبکاری شده تولید می‌شود و یکی از پرکاربردترین مقاطع در صنایع مختلف مانند ساختمان‌سازی، کابینت‌سازی و سایر صنایع است. آلومینیوم یک فلز نرم، چکش خوار و با رنگ نقره‌ای به حساب می‌آید و از فراوان‌ترین عناصر در پوسته زمین است. این فلز به دلیل داشتن استحکام بالا و وزن سبک، همچنین جوش‌پذیری و شکل‌پذیری عالی، مقاومت خوبی در برابر خوردگی دارد و در ساخت انواع پروفیل و مقاطع فولادی استفاده می‌شود. این نوع مقاطع از لحاظ اندازه و کیفیت بسیار متنوع هستند و از وزن سبکی برخوردار بوده که نصب و حمل و نقل آن‌ها را آسان می‌کند. این محصول در زوایای دیوارهای سردخانه‌های متحرک و صنعتی، به عنوان محافظ پله???ها، پرکننده‌های فواصل در پارتیشن‌های دو جداره و تک جداره و به منظور آب‌بندی درزها استفاده می‌شود. در تعیین قیمت این قطعات، عواملی مانند عملیات حرارتی، نوع مواد اولیه آلومینیوم، ابعاد پروفیل آلومینیوم و نوع رنگ یا آنودایز محصول تاثیرگذار هستند.

انواع نبشی آلومینیوم از نظر ظاهر
بعد از تولید نبشی به روش‌های فابریک و پرسی به منظور ایجاد ویژگی‌های خاص در آن‌ها، عملیات‌های دیگری نیز انجام می‌شود که نتیجه‌ی آن تولید انواع مختلف نبشی به شرح زیر است:

طول بال‌
سایزبندی این محصولات از نظر طول، به دو دسته بال مساوی و بال نامساوی تقسیم می‌شوند؛ که در ادامه هر یک از آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

پوشش روی
پوشش روی، بر سطح نبشی گالوانیزه گرم ضخیم‌تر از نوع سرد است؛ بر همین اساس در برابر خوردگی مقاومت بالاتری دارد. در نبشی گالوانیزه سرد، پوشش فلز روی، یکنواخت‌تر خواهد بود.

WhatsApp-Image-2021-12-01-at-16.39.19-2.jpegمیلگرد استیل 316 و 304 دو نوع از پرکاربردترین میلگردهای فولادی ضد زنگ هستند که در ساخت انواع سازه‌های بتنی، مانند پل‌ها، ساختمان‌ها، سدها و تونل‌ها، مورد استفاده قرار می‌گیرند. تفاوت میلگرد استیل 316 و 304 را می‌توان از منظر ترکیب شیمیایی و خواص مکانیکی آن‌ها بررسی و مقایسه کرد:

انواع نحوه نبشی کشی ساختمان
با توجه به نوع نقشه‌ی ساختمان و انواع مختلف سازه‌های بتنی و فلزی، فرایند و اصول نبشی‌کشی ساختمان‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال ممکن است یک ساختمان با توجه به بهره‌گیری از روش‌ها و مصالح مطمئن ضدزلزله، نیازی به نبشی‌کشی نداشته باشد. به عنوان مثال دیوارهایی که با استفاده از پنل‌های سه بعدی ساخته می‌شوند، به دلیل داشتن میلگرد در ساختار خود، نیاز به نبشی کشی ندارند. نبشی کشی در نمای ساختمان نیز با نبشی کشی دیوارهای ساختمان بتنی، متفاوت است. برای درک بیشتر این موضوع، در ادامه به بحث در مورد انواع نحوه‌ نبشی کشی ساختمان‌ های مختلف می‌پردازیم.

1. نحوه نبشی کشی در سازه‌های بتنی
در سازه‌های بتنی، برای ساخت دیوار با استفاده از میلگرد، ابتدا دسته‌ای از میلگردها را به ستون‌ها جوش می‌دهند. مرحله‌ی بعد، که مش بندی میلگرد انجام می‌شود، داخل شبکه‌های میلگرد را از بتن پر می‌کنند. در این صورت دیوار دیگر نیازی به نبشی کشی ندارد. گاهی اوقات در ساخت دیوار از مصالحی مانند آجر یا بلوک استفاده می‌شود بنابراین در این حالت با استفاده از نبشی، می‌توان فرایند نبشی کشی را روی دیوار اجرا کرد. ابتدا ورق‌های فولادی مورد نياز در اجرای وال پست، به ستون‌ها متصل می‌شوند. در مرحله‌ی بعد، برای انجام نبشی کشی، نبشی‌های عمودی به نبشی ورق‌های کار شده در بالا و پایین جوش داده می‌شوند‌. در نهایت با اتصال به نبشی افقی، فرایند نبشی کشی پایان می‌یابد.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.